Zaazai, Kawtar (2023) Effect of kneading on Mixolab performance of gluten free products. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
815600604.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
815600604_szdkivonat1.pdf
Letöltés (326kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 815600604; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-EN-ELELM; 815600604.pdf; 815600604_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála UF3P5L - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8695 |