MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Effect of kneading on Mixolab performance of gluten free products

Zaazai, Kawtar (2023) Effect of kneading on Mixolab performance of gluten free products. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 815600604.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
815600604.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 815600604_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
815600604_szdkivonat1.pdf

Letöltés (326kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 815600604; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-EN-ELELM; 815600604.pdf; 815600604_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála
UF3P5L
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8695
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése