Mészáros, Krisztina (2024) A csokoládéval kapcsolatos aromakerekek és referencia anyagok áttekintése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814340710.pdf
Letöltés (4MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814340710_szdkivonat1.pdf
Letöltés (210kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814340710; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szaktanácsadó; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-CSKTT; 814340710.pdf; 814340710_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kókai, Zoltán Pál JHYFY8 - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8534 |