MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A csokoládéval kapcsolatos aromakerekek és referencia anyagok áttekintése

Mészáros, Krisztina (2024) A csokoládéval kapcsolatos aromakerekek és referencia anyagok áttekintése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814340710.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814340710.pdf

Letöltés (4MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814340710_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814340710_szdkivonat1.pdf

Letöltés (210kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814340710; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szaktanácsadó; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-CSKTT; 814340710.pdf; 814340710_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kókai, Zoltán Pál
JHYFY8
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8534
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése