Szomszéd, Aliz (2024) Membránszűréssel koncentrált céklalé extraktum felhasználása tejtermékek funkcionális tulajdonságainak javítása érdekében. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814336486.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814336486_szdkivonat1.pdf
Letöltés (373kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 814336486; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Biomérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-BIOME; 814336486.pdf; 814336486_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
| Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:22 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Csighy, Attila SUZVTY - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8289 |


