MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Citrusos ételízesítő készítmények termékpalettájának bővítése narancsszósz receptúrájának kidolgozása által

Kiss, Erika (2015) Citrusos ételízesítő készítmények termékpalettájának bővítése narancsszósz receptúrájának kidolgozása által. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kiss_Erika.pdf] Szöveg
Kiss_Erika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370595; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 45-46.; Gb. tanszéki jel; Ételízesítők; Termékfejlesztés; Narancsszósz; Szószok; Viszkozitás mérés; Tartósítószer nélküli konzerválás;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 02 Okt 2023 09:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/823
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése