Kiss, Erika (2015) Citrusos ételízesítő készítmények termékpalettájának bővítése narancsszósz receptúrájának kidolgozása által. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kiss_Erika.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kiss_Erika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370595; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 45-46.; Gb. tanszéki jel; Ételízesítők; Termékfejlesztés; Narancsszósz; Szószok; Viszkozitás mérés; Tartósítószer nélküli konzerválás; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 02 Okt 2023 09:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/823 |