MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Cirokliszt felhasználási lehetőségei gluténmentes pizzatészta fejlesztésben

Kovács, Piroska (2014) Cirokliszt felhasználási lehetőségei gluténmentes pizzatészta fejlesztésben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Piroska.pdf] Szöveg
Kovacs_Piroska.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370835; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 44-45.; Gb. tanszéki jel;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 28 Szep 2023 14:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/816
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése