Nagy, Dóra (2017) Cider készítésének tanulmányozása különböző almaösszetétel és élesztők alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Dora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375433; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Sör. tanszéki jel; Cider; Cideralma; Gyümölcsborkészítés; Észtertartalom; Alkoholtartalom; HPLC rendszer; |
Szakterület(ek): | T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 28 Szep 2023 13:05 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/811 |