MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Cider készítésének tanulmányozása különböző almaösszetétel és élesztők alkalmazásával

Nagy, Dóra (2017) Cider készítésének tanulmányozása különböző almaösszetétel és élesztők alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Dora.pdf] Szöveg
Nagy_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375433; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Sör. tanszéki jel; Cider; Cideralma; Gyümölcsborkészítés; Észtertartalom; Alkoholtartalom; HPLC rendszer;
Szakterület(ek): T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 28 Szep 2023 13:05
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/811
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése