MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Mikrohullámú kezelés- és hagyományos pasztőrözés hatása a gyümölcslevek tulajdonságaira

Sebe, Anett (2023) Mikrohullámú kezelés- és hagyományos pasztőrözés hatása a gyümölcslevek tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814333500.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814333500.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814333500_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814333500_szdkivonat1.pdf

Letöltés (130kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814333500; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814333500.pdf; 814333500_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
IS9W0F
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8075
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése