Varga, Miklós (2023) Sörös krémmel töltött bonbon termékfejlesztése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814333366.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814333366_szdkivonat1.pdf
Letöltés (407kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814333366; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814333366.pdf; 814333366_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita SQ37E6 - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8061 |