MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sörös krémmel töltött bonbon termékfejlesztése

Varga, Miklós (2023) Sörös krémmel töltött bonbon termékfejlesztése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814333366.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814333366.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814333366_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814333366_szdkivonat1.pdf

Letöltés (407kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814333366; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814333366.pdf; 814333366_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
SQ37E6
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8061
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése