MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Chardonnay szőlő pezsgősítése, bizonyos analitikai paraméterek változása az alkalmazott fajélesztők tükrében

Gáspár, Gergely János (2017) Chardonnay szőlő pezsgősítése, bizonyos analitikai paraméterek változása az alkalmazott fajélesztők tükrében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gaspar_Gergely_Janos.pdf] Szöveg
Gaspar_Gergely_Janos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ374031; Budapest; Szőlő és borgazdaság szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 45-46.; Bor. tanszéki jel; Chardonnay; Pezsgőgyártás; Etyek-Budai borvidék; Egri borvidék; Szőlőbirtokok; Szőlőregeneráció; Szőlőrekonstrukció; Szőlőtermesztés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 28 Szep 2023 09:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/801
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése