Kobulniczky, Orsolya (2024) A gellángumi édesipari célra történő felhasználásának lehetőségei. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814332425.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814332425_szdkivonat1.pdf
Letöltés (155kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 814332425; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814332425.pdf; 814332425_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
| Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:19 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Lambertné Meretei, Anikó BLGTM1 - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7986 |


