Tamimi, Masagus Haidir (2023) Evaluation of Sous Vide Chicken Breast Properties During Storage. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814331716.pdf
Letöltés (8MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814331716_szdkivonat1.pdf
Letöltés (164kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 814331716; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-EN-ELELM; 814331716.pdf; 814331716_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
| Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:19 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György MNC3FF - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7931 |


