Szilágyi, Sára (2023) A tojásfehérjelé különböző tartósító kezeléseinek hatása a tojásfehérjelé és az abból készült habcsók tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
806077682.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
806077682_szdkivonat1.pdf
Letöltés (143kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 806077682; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 806077682.pdf; 806077682_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Vargáné Dr. Tóth, Adrienn BFPUG2 - Konzulens Hidas, Karina Ilona H2GCHI - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7656 |