Hamdoun, Haidy Mohamed Sayed Farid (2023) Analysis of the quality characteristics of different products containing enzyme-treated egg. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
806077565.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
806077565_szdkivonat1.pdf
Letöltés (89kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 806077565; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-EN-ELELM; 806077565.pdf; 806077565_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
| Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:15 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hidas, Karina Ilona H2GCHI - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7655 |


