MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Characterization of plant protein powders: functional and digestive properties

Al Halabi, Anas (2023) Characterization of plant protein powders: functional and digestive properties. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 805130003.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
805130003.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 805130003_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
805130003_szdkivonat1.pdf

Letöltés (103kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 805130003; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-EN-ELELM; 805130003.pdf; 805130003_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Tormási, Judit
RBEBOV
-
Konzulens
Hidas, Karina Ilona
H2GCHI
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7643
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése