MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Mesterséges és természetes élelmiszeripari alma aroma összehasonlító elemzése analitikai és érzékszervi aspektusból

Kunsági, Zsuzsanna (2024) Mesterséges és természetes élelmiszeripari alma aroma összehasonlító elemzése analitikai és érzékszervi aspektusból. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 805016362.pdf] Szöveg
805016362.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 27 Június 2029.

Letöltés (4MB)
[thumbnail of 805016362_szdkivonat1.pdf] Szöveg
805016362_szdkivonat1.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 27 Június 2029.

Letöltés (233kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 805016362; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELBIZ; 805016362.pdf; 805016362_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Abrankó, László Péter
K8FQOD
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7640
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése