MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Irsai Olivér borok jellemzése érzékszervi és analitikai szempontból

Müllner, Dorisz (2023) Irsai Olivér borok jellemzése érzékszervi és analitikai szempontból. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 801135070.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801135070.pdf

Letöltés (7MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 801135070_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801135070_szdkivonat1.pdf

Letöltés (166kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 801135070; Szőlészeti és Borászati Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 801135070.pdf; 801135070_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána Ágnes
ZAJM45
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7538
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése