Győri, Botond Dániel (2023) Az emberi ízérzékelés, illetve az umami hatása a spagetti érzékszervi jellemzőire, a hazai tésztafogyasztási szokások kérdőíves felmérése alapján. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
801121054.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
801121054_szdkivonat1.pdf
Letöltés (98kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 801121054; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 801121054.pdf; 801121054_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bálint, Melinda CS4WZ9 - Konzulens Kókai, Zoltán Pál JHYFY8 - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7506 |