MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Laskagombával dúsított, csökkentett hústartalmú hamburgerpogácsa állományának vizsgálata

Berezvai, Márton (2024) Laskagombával dúsított, csökkentett hústartalmú hamburgerpogácsa állományának vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 800864278_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
800864278_szdkivonat1.pdf

Letöltés (119kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 800864278.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
800864278.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 800864278; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 800864278_szdkivonat1.pdf; 800864278.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
MNC3FF
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7452
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése