Berezvai, Márton (2024) Laskagombával dúsított, csökkentett hústartalmú hamburgerpogácsa állományának vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
800864278_szdkivonat1.pdf
Letöltés (119kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
800864278.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 800864278; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 800864278_szdkivonat1.pdf; 800864278.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György MNC3FF - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7452 |