MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

CAFFECHO /avagy egy új kávés ízesítésű üreges csokoládé létrehozásának folyamata/

Varga, Fanni (2023) CAFFECHO /avagy egy új kávés ízesítésű üreges csokoládé létrehozásának folyamata/. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 800864015.pdf] Szöveg
800864015.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 13 Július 2028.

Letöltés (5MB)
[thumbnail of 800864015_szdkivonat1.pdf] Szöveg
800864015_szdkivonat1.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 13 Július 2028.

Letöltés (646kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 800864015; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 800864015.pdf; 800864015_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Lambertné Meretei, Anikó
BLGTM1
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7451
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése