MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kukorica-rizs ital blend kialakítása és fizikai-kémiai tulajdonságainak vizsgálata

Szilágyi, Andrea (2023) Kukorica-rizs ital blend kialakítása és fizikai-kémiai tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 800862121.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
800862121.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 800862121_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
800862121_szdkivonat1.pdf

Letöltés (92kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 800862121; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 800862121.pdf; 800862121_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Molnárné Jakab, Ivett
I9XQBH
-
Konzulens
Kaszab, Tímea
AIA8IR
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7445
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése