Kürti, Míra Blanka (2023) Fehérjeporok vizsgálata (kollagének, borsófehérje és tejfehérje). Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
800831663.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
800831663_szdkivonat1.pdf
Letöltés (129kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 800831663; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 800831663.pdf; 800831663_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála UF3P5L - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7421 |