MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fehérjeporok vizsgálata (kollagének, borsófehérje és tejfehérje)

Kürti, Míra Blanka (2023) Fehérjeporok vizsgálata (kollagének, borsófehérje és tejfehérje). Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 800831663.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
800831663.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 800831663_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
800831663_szdkivonat1.pdf

Letöltés (129kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 800831663; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 800831663.pdf; 800831663_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála
UF3P5L
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7421
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése