Bujdosó, Brigitta (2023) Sütőipari termék fejlesztése tejfehérje allergiások számára. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
800831381.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
800831381_szdkivonat1.pdf
Letöltés (149kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 800831381; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 800831381.pdf; 800831381_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála UF3P5L - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7420 |