MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kelt tészták és szerepük a turisztikai kínálat alakításában, avagy a kovász reneszánsza Covid idején

Andó, Emőke (2023) Kelt tészták és szerepük a turisztikai kínálat alakításában, avagy a kovász reneszánsza Covid idején. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 798141175.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
798141175.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 798141175_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
798141175_szdkivonat1.pdf

Letöltés (296kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 798141175; Vidékfejlesztés és Fenntartható Gazdaság Intézet; GODOLLOI_CAMPUS; Turizmus-vendéglátás; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-GOD-N-HU-TURV2; 798141175.pdf; 798141175_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:09
Intézet: GODOLLOI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kovács, Gyöngyi
FAJ9AD
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/6995
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése