Andó, Emőke (2023) Kelt tészták és szerepük a turisztikai kínálat alakításában, avagy a kovász reneszánsza Covid idején. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
798141175.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
798141175_szdkivonat1.pdf
Letöltés (296kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 798141175; Vidékfejlesztés és Fenntartható Gazdaság Intézet; GODOLLOI_CAMPUS; Turizmus-vendéglátás; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-GOD-N-HU-TURV2; 798141175.pdf; 798141175_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:09 |
Intézet: | GODOLLOI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Gyöngyi FAJ9AD - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/6995 |