MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Brettanomyces élesztők mono- és kevert kultúrás erjesztésének vizsgálata

Lei, Csongor Máté (2020) Brettanomyces élesztők mono- és kevert kultúrás erjesztésének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lei_Csongor_Matyas.pdf] Szöveg
Lei_Csongor_Matyas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426355; Budapest; Bibliogr.: p.35-37.; Sör. tanszéki jel; Saccharomyces cerevisiae; Brettanomyces; Erjedésipari technológiák; Élesztőgyártás; Söripari technológia;
Szakterület(ek): Q Science QD Chemistry
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 25 Szep 2023 13:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun-Farkas, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/667
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése