Lei, Csongor Máté (2020) Brettanomyces élesztők mono- és kevert kultúrás erjesztésének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lei_Csongor_Matyas.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lei_Csongor_Matyas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ426355; Budapest; Bibliogr.: p.35-37.; Sör. tanszéki jel; Saccharomyces cerevisiae; Brettanomyces; Erjedésipari technológiák; Élesztőgyártás; Söripari technológia; |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 25 Szep 2023 13:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/667 |