MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Anteiliger Beitrag zum Erreichen ausgewählter Referenzwerte durch pflanzliche Milch- und Käsealternativen Eralyn Lehrke (2023) A növényi tej- és sajtalternatívák arányos hozzájárulása a meghatározott referenciaértékek eléréséhez

Szücs, Fanni (2024) Anteiliger Beitrag zum Erreichen ausgewählter Referenzwerte durch pflanzliche Milch- und Käsealternativen Eralyn Lehrke (2023) A növényi tej- és sajtalternatívák arányos hozzájárulása a meghatározott referenciaértékek eléréséhez. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 754768443.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
754768443.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 754768443_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
754768443_szdkivonat1.pdf

Letöltés (160kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 754768443; Vidékfejlesztés és Fenntartható Gazdaság Intézet; GODOLLOI_CAMPUS; Szakfordító (Német); szakirányú továbbképzés; S-GOD-N-HU-SZFDE; 754768443.pdf; 754768443_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:00
Intézet: GODOLLOI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Boda, Helga
MCPFB6
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/6332
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése