MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A borecet gyártás haszon mikroorganizmusának fiziológiai vizsgálata és a gyártási folyamat során előforduló idegen mikrobák kimutatása és jellemzése

Jobbágy, Katalin (2013) A borecet gyártás haszon mikroorganizmusának fiziológiai vizsgálata és a gyártási folyamat során előforduló idegen mikrobák kimutatása és jellemzése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Jobbagy_Katalin.pdf] Szöveg
Jobbagy_Katalin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332265; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszer-biotechnológia; Bibliogr.: p. 62-63.; Mb. tanszéki jel; Sör. tanszéki jel; Ecetsavbaktériumok; Borecet; Biokémiai vizsgálat; Ecetgyártás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 14 Szep 2023 08:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pomázi, Andrea
-
-
Konzulens
Rezessyné Szabó, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/623
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése