Sági, Balázs (2013) Borászati jelentőségű élesztőfajok nitrogén felhasználásának összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Sagi_Balazs.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Sagi_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334160; Budapest; Szőlész-borász mérnök (BSc) szak; Bibliogr.: p. 27-29.; Bor. tanszéki jel; Élesztőgombák; Nitrogéntartalom; Saccharomyces nemzetség; Candida zemplinina; Saccharomyces cerevisiae; Borelemzés; Erjesztés; Borászati mikrobiológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 13 Szep 2023 09:53 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Magyar, Ildikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/617 |