MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A bogyós gyümölcsök feldolgozása során keletkező melléktermékek hasznosíthatósága

Fülöp, Noémi (2020) A bogyós gyümölcsök feldolgozása során keletkező melléktermékek hasznosíthatósága. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Fulop_Noemi_2020_2021_1.pdf] Szöveg
Fulop_Noemi_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ430382; Budapest; Bibliogr.: fol 44-49.; Ég. tanszéki jel; Gyümölcsfeldolgozás; Bogyósgyümölcsűek; Lekvár; Gyümölcsborkészítés; Gyümölcslégyártás; Melléktermékek; Törköly; Szőlőtörköly; Szőlőmagolaj;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 13 Szep 2023 07:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bánvölgyi, Szilvia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/605
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése