Hallak, Hella (2015) A birs antioxidáns kapacitásának és joghurtban történő felhasználásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hallak_Hella.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hallak_Hella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369432; Budapest; Biomérnök BSc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 37-41.; Sör. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Birsalma; Antioxidánsok; Flavonoidok; Gyümölcshús; Antioxidáns kapacitás; Enzimaktivitás mérés; Peroxidáz aktivitás; Érzékszervi vizsgálat; Gyümölcsjoghurtok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 14:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - Konzulens Papp, Nóra - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/594 |