MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A birs antioxidáns kapacitásának és joghurtban történő felhasználásának vizsgálata

Hallak, Hella (2015) A birs antioxidáns kapacitásának és joghurtban történő felhasználásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hallak_Hella.pdf] Szöveg
Hallak_Hella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369432; Budapest; Biomérnök BSc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 37-41.; Sör. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Birsalma; Antioxidánsok; Flavonoidok; Gyümölcshús; Antioxidáns kapacitás; Enzimaktivitás mérés; Peroxidáz aktivitás; Érzékszervi vizsgálat; Gyümölcsjoghurtok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 12 Szep 2023 14:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
Konzulens
Papp, Nóra
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/594
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése