MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Biotápsó adagolásának hatása a bor kémiai összetételére

Ajvazov, Orsolya (2016) Biotápsó adagolásának hatása a bor kémiai összetételére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ajvazov_Orsolya.pdf] Szöveg
Ajvazov_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (839kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371701; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 32-33.; Bor. tanszéki jel; Borászat; Bioborok; Alkoholos erjedés; Élesztőtápanyag; Tápanyagutánpótlás; Polifenolok; Borvizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 12 Szep 2023 14:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/591
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése