MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Bioszenzor fejlesztése glükozinolát tartalom meghatározására

Csapodi, Borbála (2017) Bioszenzor fejlesztése glükozinolát tartalom meghatározására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csapodi_Borbala.pdf] Szöveg
Csapodi_Borbala.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (776kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375183; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, állatitermék technológia szakirány; Bibliogr.: p. 36-39.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Bioszenzorok; Glükozinolát tartalom; HPLC rendszer; Brokkoli; Mustármag;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 12 Szep 2023 14:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Adányiné, Kisbocsói Nóra
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/590
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése