Emmert, Mirjam (2011) Biokémiai paraméterek vizsgálata különböző diófajták és mogyorófajták esetében. Diploma Tézis, BCE Élelmiszertudományi Kar.
Teljes szöveg![[thumbnail of Emmert Mirjam_2011_2012_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Emmert Mirjam_2011_2012_1.pdf
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | Ké -- tanszéki jel, Biokémiai tulajdonságok, Biokémiai mérések, Dió, Dióbél, Mogyoró |
Feltöltő: | Beáta Darabosné Maczkó |
Elhelyezés dátuma: | 06 Nov 2024 14:17 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2024 14:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kosáry, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5710 |