MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző szárítási módok hatása az Origanum és Thymus alapanyagok nem illékony fenolos komponenseire

Konti, András (2011) Különböző szárítási módok hatása az Origanum és Thymus alapanyagok nem illékony fenolos komponenseire. Diploma Tézis, Budapest Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of konti andras szakdolgozat.pdf] Szöveg
konti andras szakdolgozat.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (11MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.:p.40-47
Kulcsszavak: ENTZ446914;K1991;CD3731;Z/Gyógyn--tanszéki jel
Szakterület(ek): R Medicine RV Botanic, Thomsonian, and eclectic medicine
S Agriculture SB Plant culture
T Technology TP Chemical technology
Feltöltő: Katalin Koleszár
Elhelyezés dátuma: 26 Szep 2024 08:23
Utolsó változtatás: 26 Szep 2024 08:23
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Sárosi, Szilvia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5691
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése