Konti, András (2011) Különböző szárítási módok hatása az Origanum és Thymus alapanyagok nem illékony fenolos komponenseire. Diploma Tézis, Budapest Corvinus Egyetem.
Teljes szövegkonti andras szakdolgozat.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (11MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | Bibliogr.:p.40-47 |
| Kulcsszavak: | ENTZ446914;K1991;CD3731;Z/Gyógyn--tanszéki jel |
| Szakterület(ek): | R Medicine RV Botanic, Thomsonian, and eclectic medicine S Agriculture SB Plant culture T Technology TP Chemical technology |
| Feltöltő: | Katalin Koleszár |
| Elhelyezés dátuma: | 26 Szep 2024 08:23 |
| Utolsó változtatás: | 26 Szep 2024 08:23 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Sárosi, Szilvia - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5691 |


