Rózsa, Máté (2021) Gyümölcspárlatok metanolcsökkentési lehetőségeinek tanulmányozása. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Rózsa_Máté_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Rózsa_Máté_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 40-42. p.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat; |
Kulcsszavak: | E2707; ENTZ446458; Sör -- tanszéki jel; Metanol; Pektinbontó enzimek; Italtechnológia; Ultrahang alkalmazása; Cefrézés; HPLC rendszer; Almasav; Tejsav; Ecetsav; Bentonitok |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 17 Szep 2024 08:30 |
Utolsó változtatás: | 17 Szep 2024 08:30 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5663 |