MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kistermelői lekvárkészítő üzem növekedési lehetőségei - a fejlődés lehetőségei és korlátjai

Pintér, Angelika Dóra (2021) Kistermelői lekvárkészítő üzem növekedési lehetőségei - a fejlődés lehetőségei és korlátjai. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Pintér_Angelika_Dóra_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Pintér_Angelika_Dóra_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 3 Május 2031.

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 39-43. p.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka.;
Kulcsszavak: E2704; ENTZ446449; Kot -- tanszéki jel; Lekvár; Kisvállalkozások; Vállalkozásfejlesztés; Gyümölcsfeldolgozó üzem; Gyümölcsteák; Szörpök; Termékfejlesztés; Üzemtervezés
Szakterület(ek): H Social Sciences HF Commerce
S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 17 Szep 2024 12:20
Utolsó változtatás: 17 Szep 2024 12:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bagóné Tóth, Zsuzsánna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5660
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése