Pintér, Angelika Dóra (2021) Kistermelői lekvárkészítő üzem növekedési lehetőségei - a fejlődés lehetőségei és korlátjai. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Pintér_Angelika_Dóra_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Pintér_Angelika_Dóra_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 3 Május 2031.
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 39-43. p.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka.; |
Kulcsszavak: | E2704; ENTZ446449; Kot -- tanszéki jel; Lekvár; Kisvállalkozások; Vállalkozásfejlesztés; Gyümölcsfeldolgozó üzem; Gyümölcsteák; Szörpök; Termékfejlesztés; Üzemtervezés |
Szakterület(ek): | H Social Sciences HF Commerce S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 17 Szep 2024 12:20 |
Utolsó változtatás: | 17 Szep 2024 12:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bagóné Tóth, Zsuzsánna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5660 |