Nguyen Hoang, Xuan Thao (2021) Roncsolásos és roncsolásmentes mérési módszerek összehasonlítása almán. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nguyen_Hoang_Xuan_Thao_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nguyen_Hoang_Xuan_Thao_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 37-38. p.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat; Roncsolásmentes mérési módszerek; Szárazanyag-tartalom; Savtartalom; Keménység-vizsgálat; Penetrométer; Állományvizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; Alma |
Kulcsszavak: | E2697; ENTZ446427; Áf -- tanszéki jel; Roncsolásmentes mérési módszerek; Szárazanyag-tartalom; Savtartalom; Keménység-vizsgálat; Penetrométer; Állományvizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; Alma |
Szakterület(ek): | Q Science QC Physics S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 24 Szep 2024 09:57 |
Utolsó változtatás: | 24 Szep 2024 09:57 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5653 |