Nagy, Gabriella (2021) Útmutató egy vendéglátóipari kisvállalkozás –kávézó – létrehozásához. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Gabriella_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Gabriella_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: [50-53]. p.; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök és szaktanácsadó szakirány.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat; |
Kulcsszavak: | E2695; ENTZ446422; Gb -- tanszéki jel; Vállalkozások szervezése; Vállalkozásfejlesztés; Üzleti pénzügyek; Kávéházak; Adózás |
Szakterület(ek): | H Social Sciences HF Commerce S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 26 Szep 2024 10:30 |
Utolsó változtatás: | 26 Szep 2024 10:30 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bogóné Tóth, Zsuzsánna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5651 |