MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tejelő szarvasmarha takarmányozás hatása a tej minőségére, összetételére

Nagy, Brigitta (2020) Tejelő szarvasmarha takarmányozás hatása a tej minőségére, összetételére. Diploma Tézis, SZIE Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Brigitta_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Nagy_Brigitta_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: [33-34]. p.; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat;
Kulcsszavak: E2693; ENTZ446417; Ht -- tanszéki jel; Szarvasmarha; Takarmányozás; Laktációs időszak; Tejzsír; Tejfehérje; Ásványi anyagok; Vitamintartalom; Tejminőség
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
S Agriculture SF Animal culture
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 26 Szep 2024 09:14
Utolsó változtatás: 26 Szep 2024 09:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Csehi, Barbara
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5650
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése