Meier, Orsolya (2021) Élelmiszerekkel a COVID-19 elleni harcban. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Meier_Orsolya_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Meier_Orsolya_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: [42-49]. p.; Élelmiszermérnök MSc Élelmiszer-biotechnológia szakirány.; Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka; |
Kulcsszavak: | E2685; ENTZ446389; Sör -- tanszéki jel; Koronavírus; Covid; Immunrendszer; Védekezés; Immunerősítés; Gyógymód; Algák; Kurkuma; Édesgyökér -- gyógynövény; Feketekömény; Propolisz |
Szakterület(ek): | R Medicine R Medicine (General) S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 16 Szep 2024 12:49 |
Utolsó változtatás: | 16 Szep 2024 12:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5642 |