Mátyus, Viktória (2020) Darált sertéshús minőségének vizsgálata hűtőtárolás során. MSC Diploma Tézis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mátyus_Viktória_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mátyus_Viktória_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 59-61. p.; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök MSc.; Szent István Egyetemen készült diplomamunka; |
Kulcsszavak: | E2684; ENTZ446386; Áf -- tanszéki jel; Húsminőség; Élelmiszerpazarlás; Húsromlás; Darálthús; Sertéshús; Érzékszervi vizsgálat; Tárolás -- hűtött légtérben |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 12 Szep 2024 12:59 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2024 12:59 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kókai, Zoltán - - Konzulens Mohácsiné Farkas, Csilla - - Konzulens Bálint, Melinda - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5641 |