MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Darált sertéshús minőségének vizsgálata hűtőtárolás során

Mátyus, Viktória (2020) Darált sertéshús minőségének vizsgálata hűtőtárolás során. MSC Diploma Tézis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mátyus_Viktória_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Mátyus_Viktória_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (4MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 59-61. p.; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök MSc.; Szent István Egyetemen készült diplomamunka;
Kulcsszavak: E2684; ENTZ446386; Áf -- tanszéki jel; Húsminőség; Élelmiszerpazarlás; Húsromlás; Darálthús; Sertéshús; Érzékszervi vizsgálat; Tárolás -- hűtött légtérben
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 12 Szep 2024 12:59
Utolsó változtatás: 12 Szep 2024 12:59
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kókai, Zoltán
-
-
Konzulens
Mohácsiné Farkas, Csilla
-
-
Konzulens
Bálint, Melinda
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5641
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése