Lassán, Levente (2021) Probiotikus alma és körtelevek előállítása és a probiotikumok életképességének vizsgálata. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lassán_Levente_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lassán_Levente_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2678; ENTZ446367; Sör -- tanszéki jel; Funkcionális élelmiszerek; Probiotikus élelmiszerek; Gyümölcslégyártás; Fermentációs technológiák; Tejsavbaktériumok; Almalevek; Körtelé |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 24 Szep 2024 09:48 |
Utolsó változtatás: | 24 Szep 2024 09:48 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens - - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5632 |