MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Probiotikus alma és körtelevek előállítása és a probiotikumok életképességének vizsgálata

Lassán, Levente (2021) Probiotikus alma és körtelevek előállítása és a probiotikumok életképességének vizsgálata. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lassán_Levente_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Lassán_Levente_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2678; ENTZ446367; Sör -- tanszéki jel; Funkcionális élelmiszerek; Probiotikus élelmiszerek; Gyümölcslégyártás; Fermentációs technológiák; Tejsavbaktériumok; Almalevek; Körtelé
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 24 Szep 2024 09:48
Utolsó változtatás: 24 Szep 2024 09:48
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
-
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5632
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése