MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Biogén aminok vizsgálata sous-vide kezelt húsmintákban

Orosz, János (2015) Biogén aminok vizsgálata sous-vide kezelt húsmintákban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Orosz_Janos.pdf] Szöveg
Orosz_Janos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369771; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: 45-49.; Ht. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; Biogén aminok; Sous vide technológia; Sertéshús; Marhahús; Húskészítmények tartósítása; Mikrobiológiai vizsgálat; Csírátlanítás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 12 Szep 2023 14:03
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Mednyánszky, Zsuzsa
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/563
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése