Orosz, János (2015) Biogén aminok vizsgálata sous-vide kezelt húsmintákban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Orosz_Janos.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Orosz_Janos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369771; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: 45-49.; Ht. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; Biogén aminok; Sous vide technológia; Sertéshús; Marhahús; Húskészítmények tartósítása; Mikrobiológiai vizsgálat; Csírátlanítás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 14:03 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mednyánszky, Zsuzsa - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/563 |