MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Paradicsomsűrítmény beltartalmi értékeinek vizsgálata a gyártási folyamat során

Kurják, Fanni Szabina (2021) Paradicsomsűrítmény beltartalmi értékeinek vizsgálata a gyártási folyamat során. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kurják_Fanni_Szabina_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Kurják_Fanni_Szabina_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2675; ENTZ446357; Kot -- tanszéki jel; Paradicsomsűrítmény; Konzervtechnológia; Hőkezelés; Pasztőrözés; Likopin; Beltartalmi vizsgálat; Antioxidáns kapacitás
Szakterület(ek): Q Science QD Chemistry
S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 24 Szep 2024 09:46
Utolsó változtatás: 24 Szep 2024 09:46
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5629
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése