Kurják, Fanni Szabina (2021) Paradicsomsűrítmény beltartalmi értékeinek vizsgálata a gyártási folyamat során. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kurják_Fanni_Szabina_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kurják_Fanni_Szabina_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2675; ENTZ446357; Kot -- tanszéki jel; Paradicsomsűrítmény; Konzervtechnológia; Hőkezelés; Pasztőrözés; Likopin; Beltartalmi vizsgálat; Antioxidáns kapacitás |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 24 Szep 2024 09:46 |
Utolsó változtatás: | 24 Szep 2024 09:46 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5629 |