MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Növelt antioxidáns tartalmú tejfehérje-sűrítmény előállítása membránszűrés és enzimes hidrolízis alkalmazásával

Körmöndi, Máté (2020) Növelt antioxidáns tartalmú tejfehérje-sűrítmény előállítása membránszűrés és enzimes hidrolízis alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Körmöndi_Máté_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Körmöndi_Máté_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (4MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Szent István Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2674; ENTZ446354; Ég -- tanszéki jel; Enzimes hidrolízis; Membrán-szűrési eljárások; Funkcionális élelmiszerek; Fehérjekészítmények; Ultraszűrés
Szakterület(ek): Q Science QD Chemistry
S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 24 Szep 2024 09:39
Utolsó változtatás: 24 Szep 2024 09:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nath, Arijit
-
-
Konzulens
Csighy, Attila
-
-
Konzulens
Mednyánszky, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5628
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése