Körmöndi, Máté (2020) Növelt antioxidáns tartalmú tejfehérje-sűrítmény előállítása membránszűrés és enzimes hidrolízis alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Körmöndi_Máté_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Körmöndi_Máté_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Szent István Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2674; ENTZ446354; Ég -- tanszéki jel; Enzimes hidrolízis; Membrán-szűrési eljárások; Funkcionális élelmiszerek; Fehérjekészítmények; Ultraszűrés |
Szakterület(ek): | Q Science QD Chemistry S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 24 Szep 2024 09:39 |
Utolsó változtatás: | 24 Szep 2024 09:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nath, Arijit - - Konzulens Csighy, Attila - - Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5628 |