Kovács, Éva (2021) Kollagénnel dúsított funkcionális élelmiszerek fejlesztésének lehetőségei. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovács_Éva_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovács_Éva_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Élelmiszermérnök MSc Élelmiszer-biotechnológia szakirány Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka |
Kulcsszavak: | E2671; ENTZ446346; Ht -- tanszéki jel; Kollagén; Funkcionális élelmiszerek; Snack-termékek; Instant kávé; Pudingok; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Érzékszervi vizsgálat |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 17 Szep 2024 12:47 |
Utolsó változtatás: | 17 Szep 2024 12:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Csehi, Barbara - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5625 |