MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kollagénnel dúsított funkcionális élelmiszerek fejlesztésének lehetőségei

Kovács, Éva (2021) Kollagénnel dúsított funkcionális élelmiszerek fejlesztésének lehetőségei. MSC Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovács_Éva_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Kovács_Éva_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Élelmiszermérnök MSc Élelmiszer-biotechnológia szakirány Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült diplomamunka
Kulcsszavak: E2671; ENTZ446346; Ht -- tanszéki jel; Kollagén; Funkcionális élelmiszerek; Snack-termékek; Instant kávé; Pudingok; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Érzékszervi vizsgálat
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 17 Szep 2024 12:47
Utolsó változtatás: 17 Szep 2024 12:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Csehi, Barbara
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5625
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése