MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A csokoládé kombinálása herbákkal és fűszerekkel – termékfejlesztés csokoládé kombinálása herbákkal és fűszerekkel – termékfejlesztés

Kolozs, Krisztina (2021) A csokoládé kombinálása herbákkal és fűszerekkel – termékfejlesztés csokoládé kombinálása herbákkal és fűszerekkel – termékfejlesztés. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kolozs_Kriszta_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Kolozs_Kriszta_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 44-45. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2668; ENTZ445693; Gb -- tanszéki jel; Csokoládégyártás; Bors; Fahéj; Tonkabab; Vanilia; Kardamom; Menta; Orvosi zsálya -- gyógynövény; Levendula;Termékfejlesztés
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 09 Szep 2024 13:56
Utolsó változtatás: 09 Szep 2024 13:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5618
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése