Kolozs, Krisztina (2021) A csokoládé kombinálása herbákkal és fűszerekkel – termékfejlesztés csokoládé kombinálása herbákkal és fűszerekkel – termékfejlesztés. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kolozs_Kriszta_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kolozs_Kriszta_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 44-45. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2668; ENTZ445693; Gb -- tanszéki jel; Csokoládégyártás; Bors; Fahéj; Tonkabab; Vanilia; Kardamom; Menta; Orvosi zsálya -- gyógynövény; Levendula;Termékfejlesztés |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 09 Szep 2024 13:56 |
Utolsó változtatás: | 09 Szep 2024 13:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5618 |