MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szacharóz folyamatos visszaszorulásával a mesterséges édesítőszerek elterjedése, hatásainak vizsgálata a biológiai rendszerekben

Kemecsei, Máté (2020) Szacharóz folyamatos visszaszorulásával a mesterséges édesítőszerek elterjedése, hatásainak vizsgálata a biológiai rendszerekben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kemecsei_Mate_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Kemecsei_Mate_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 39-44. p. Szent István Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2667; ENTZ445688; Gb -- tanszéki jel; Mesterséges édesítőszerek; Aszpartám; Szacharin; Ciklamát; Szukralóz; Élelmiszer-adalékanyagok; Energiaszegény élelmiszerek; Energiaszegény italok
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 26 Szep 2024 08:47
Utolsó változtatás: 26 Szep 2024 08:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5617
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése