Kemecsei, Máté (2020) Szacharóz folyamatos visszaszorulásával a mesterséges édesítőszerek elterjedése, hatásainak vizsgálata a biológiai rendszerekben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kemecsei_Mate_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kemecsei_Mate_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 39-44. p. Szent István Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2667; ENTZ445688; Gb -- tanszéki jel; Mesterséges édesítőszerek; Aszpartám; Szacharin; Ciklamát; Szukralóz; Élelmiszer-adalékanyagok; Energiaszegény élelmiszerek; Energiaszegény italok |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 26 Szep 2024 08:47 |
Utolsó változtatás: | 26 Szep 2024 08:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5617 |