Gajdos, Boldizsár (2021) Borpárlatokkal és brandykkel kapcsolatos kutatási és kísérleti eredmények bemutatása nemzetközi szakirodalmak alapján. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gajdos_Boldizsár_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gajdos_Boldizsár_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 47-51. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2653; ENTZ445644; Sör -- tanszéki jel; Italtechnológia; Brandy; Borpárlatok; Sherry-borok; Fahordós érlelés; Konyakok; Borminőség |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 09 Szep 2024 12:11 |
Utolsó változtatás: | 09 Szep 2024 12:11 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5594 |