MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Borpárlatokkal és brandykkel kapcsolatos kutatási és kísérleti eredmények bemutatása nemzetközi szakirodalmak alapján

Gajdos, Boldizsár (2021) Borpárlatokkal és brandykkel kapcsolatos kutatási és kísérleti eredmények bemutatása nemzetközi szakirodalmak alapján. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gajdos_Boldizsár_2020_2021_2.pdf] Szöveg
Gajdos_Boldizsár_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Bibliogr.: 47-51. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat
Kulcsszavak: E2653; ENTZ445644; Sör -- tanszéki jel; Italtechnológia; Brandy; Borpárlatok; Sherry-borok; Fahordós érlelés; Konyakok; Borminőség
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Éva Illési
Elhelyezés dátuma: 09 Szep 2024 12:11
Utolsó változtatás: 09 Szep 2024 12:11
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5594
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése