Bertalan, György (2021) A márka- és termékpozicionálás lehetőségei a borászati ágazatban. Diploma Tézis, MATE Gazdaságtudományi Intézet, Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bertalan_György_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bertalan_György_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 32-33. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2639; ENTZ445064; Élip -- tanszéki jel; Bormarketing; Kérdőíves vizsgálat; Marketing-kommunikáció; Borpiac; Villányi borok; Vállalkozásfejlesztés; Márkaépítés |
Szakterület(ek): | H Social Sciences HF Commerce S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 10 Szep 2024 12:01 |
Utolsó változtatás: | 10 Szep 2024 12:01 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Totth, Gedeon - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5582 |