Bereczky, Anna-Ildikó (2021) Az End-Ibo Kft. mézeskalácsa. Diploma Tézis, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet Budapest.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bereczky_Anna_2020_2021_2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bereczky_Anna_2020_2021_2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Bibliogr.: 37-39. p. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen készült szakdolgozat |
Kulcsszavak: | E2638; ENTZ445048; Gb -- tanszéki jel; Mézeskalács; Sütőipari technológia; Piackutatás; Fogyasztói magatartás; Cukrásztermékek; Kérdőíves vizsgálat |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Éva Illési |
Elhelyezés dátuma: | 09 Szep 2024 12:05 |
Utolsó változtatás: | 09 Szep 2024 12:05 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Anikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5581 |